Revista În Bine, împreună cu cei de la BrightEd, lansează o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini copiii din medii defavorizate care nu au acces la educația online. Banii donați vor fi folosiți pentru a cumpăra cartele și pentru a crea abonamente de internet. Tabletele copiilor sunt donate într-o stare funcțională dintr-o campanie anterioară de strângere de fonduri, inițiată de BrightEd.

„Credem foarte mult în rolul de model pe care tinerii îl pot avea pentru colegii lor mai mici. Din acest motiv, am decis să ne implicăm alături de BrightEd în campania lor pentru cumpărarea cartelelor. Întreaga echipă ÎnBine este formată din studenți și ne dorim ca și voluntarii echipei BrightEd, atunci când vor veni la facultate, să continue munca bună în comunitate. Avem mari speranțe că vom reuși să plătim cât mai multe abonamente, datorită felicitărilor virtuale pe care le vom trimite”, spune Anitta Pelin, redactor-șef al revistei ÎnBine. 

Donațiile vor fi răsplătite.

Donațiile de minim 10 lei vor primi un cadou sub forma unei felicitări de Crăciun virtuale. Până acum, o parte din tabletele cu acces la internet au fost primite de copiii din satul Vărbilău (Prahova) și din Tămășeni (Neamț) din clasele a II-a și a IV-a, însă este mare nevoie de donații pentru ca restul copiilor să poată primi tabletele cu acces la internet.

Procesul de realizare a donației poate fi găsit pe pagina noastră, împreună cu formularul ce poate fi completat aici.

Detaliile pentru donații până în 23 decembrie.

Donațiile pot fi făcute în contul de mai jos până în 23 decembrie.

RO82 BACX 0000 0012 5206 0000 deschis în RON la Unicredit Bank, Sucursala Petroșani

Nume: FUNDAȚIA NOI ORIZONTURI

Adresa: B-dul Păcii Bl 5 Ap 9, LUPENI, HUNEDOARA, 335600, ROMANIA

Cu mențiunea „PENTRU BRIGHTED”

Fiicele doctorului March

Micuțele Doamne, în regia Gretei Gerwig, este o ecranizare reușită, plină de imaginație, și a strălucit, cu toate că a făcut față unei mari competiții: adaptarea, din 1994, în regia Citește mai mult

Scriere creativă: The Lost Ladybug Project

Ce-au scris cititotrii noştri în pandemie? The Lost Ladybug Project este unul dintre textele selectate în urma call-ului de scriere creativă.

Experimentul Pitești

Experimentul s-a desfășurat între anii 1949 și 1952. Legionarii, membrii partidului liberal sau țărănesc, membrii comunității evreiești și mulți alții au fost victimele acestui îndelung proces de dezumanizare, cum e Citește mai mult

Scriere creativă: Corp și Umbră

Ce-au scris cititotii noştri în pandemie? Corp şi Umbră este unul dintre textele selectate în urma call-ului de scriere creativă.

Pasolini, Sade și băieții străzii

O operă neterminată a lui Sade a fost adaptată de Pasolini, rezultând filmul Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei (1975). La premieră, J.M. Frodon a remarcat o lumină Citește mai mult

Arată-le și celorlalți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *