În contextul confuz în care ne aflăm, când tema principală de discuție este pandemia, Fabrica de Pensule organizează o expoziție care să-i ducă pe vizitatori într-o cu totul altă direcție.

Artiști ca Ciprian Mureșan, Șerban Savu, Matei Bejenaru, Manuel Pelmuș, Mona Vătămanu și Florin Tudor, Monotremu (Laura Borotea și Gabriel Boldiș), Miklósi Dénes și Miklós Szilárd, Ágnes-Evelin Kispál și Attila Kispál se lasă stârniți de echipa curatorială a Fabricii de Pensule, fiind angajați într-un demers care îi repune în logica lucrului cu mizele și comunitățile locale prin selecția unor artiști din generații mai tinere și prin curatorierea a câte unei expoziții cu aceștia. – Răzvan Anton și Mihai Iepure-Gorski”.

Organizatori Future Perfect #2

Astfel, 10 artiști în vârstă de 18 ani din Târgu Mureș au avut ocazia de a-și expune creațiile artistice la Casa Tranzit.

În lipsa unei biografii profesionale prin care să se „legitimeze” artistic, toți cei prezenți se pot mândri cu o abordare cât se poate de ludică și de serioasă în același timp a unor subiecte despre care nu se vorbește în cadrul orelor de curs. Întregul lor demers reprezintă o colecție de lucrări libere ce ar putea celebra sfârșitul unei perioade de studiu- o formă de lucrare de atestat profesional colectivă, fără note sau diplome- sau chiar o propunere de alternativă curriculară.

Dacă dorești să pornești într-o călătorie prin care să-ți aduci aminte toate emoțiile și trăirile pe care le simțeai la 18 ani sau dacă vrei să te distragi de la tema infinită, mai ai câteva zile în care poți vizita expoziția.
Pot intra maxim 4 persoane. Masca este obligatorie. La intrare se verifică temperatura. Toate măsurile de siguranță au fost luate!

Expoziție: 7 – 11.12.2020
Casa Tranzit, str. George Barițiu, nr. 16
Program vizitare: 16:00 – 19:00
Programări: bit.ly/ProgramariFuturePerfect2
Eveniment facebook: Vernisaj [online] >>> Future Perfect #2


Scoția este prima țară care face produsele pentru menstruație gratuite

Scoția a devenit oficial prima țară din lume care oferă produse pentru menstruație gratuit. #freeperiodproducts. În ziua de 24 noiembrie, în Parlamentul Scoției, a fost adoptată legea care se numește Citește mai mult

A început Global Migrant Festival!

Global Migrant Festival își propune să confrunte narativa nocivă care domină discursul internațional despre migrație....

Ce filme pot fi vizionate online la Festivalul Filmului Palestinian

A treia editie a  Festivalul Filmului Palestinian se desfășoară în regim online. Între 26 și 30 noiembrie 2020, veți avea ocazia să urmăriți cele mai mari succese ale cinematografiei palestiniene Citește mai mult

Nu rata Festivalul Național de Teatru! De data aceasta…online

La FNT30 veți avea ocazia unică de a revizita istoria festivalului din ultimele trei decenii, online și gratuit!

Focus: dramaturgie contemporană la Reactor

Află mai multe despre dramaturgia contemporană românească, participând la evenimentele din luna ianuarie de la Reactor de creație și experiment!

Încep Nopțile Lecturii la Institutul Francez! ONLINE

Între 21 și 24 ianuarie vor avea loc Nopțile Lecturii la Institutul Francez! Nu rata evenimentele desfășurate online.

Arată-le și celorlalți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *