Te-ai plictisit de stat în casă? Vrei să te deconectezi un pic de la starea de amorțeală și să înveți într-o atmosferă prietenoasă? Vrei să afli unde poți să te implici ca voluntar atât pe plan local cât și internațional? Sau poate ai chef să împărtășești o experiență nouă alături de alți adolescenți ca și tine (fie și la distanță de 2 metri.)

Dacă ai între ești din Constanța, ai între 14 și 20 ani, te așteptăm pe 27 august 2020, la ora 17:00, în curtea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, la un atelier interactiv de teatru și mișcare să-ți dezmorțească un pic imaginația și poate să-ți stârnească creativitatea.

COORDONATORI: IULIANA MARDAR (editor Copilot), CRISTINA MARIA MISIRGIC

ÎNSCRIERI: https://forms.gle/jExGoXGf7NYZvEgb6
——————————————————-
Activitatea face parte din proiectul „YOUTH HUB FOR YOUTH CAPITAL – FEEL MORE EUROPEAN”.

ORGANIZATORI: ADAPTO YOUTH, ASOCIAȚIA YOUTH VISION, CREATIVE+, CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL EDUCATIV PENTRU TINERET „JEAN CONSTANTIN”
——————————————————-
Coordonatorii atelierului se vor asigura că indiferent de situația actuală, normele sanitare și cele de distanțare socială vor fi respectate, pentru ca toată lumea să fie şi să se simtă în siguranță.

Teatrul și iubirea și ce-o mai fi pe lângă

Problema nu e asta, problema e că noi, ca societate, cu toate moștenirile traumatice acumulate de-a lungul timpului, cu toate lecțiile despre frică, limitare, singurătate și lipsă de încredere în Citește mai mult

Despre lipsa de egoism a teatrului

Dintre toate artele care mă pasionează, teatrul e, de departe, cea care mă face cel mai frecvent să mă întreb: Pentru ce?

LIVE: Despre lucrurile pe care le trăim în faţa ecranelor

De-a lungul a şaizeci de minute, spectacolul sibian jucat preponderent în germană (cu intervenţii în română şi maghiară), prezintă cinci poveşti, cinci momente marcante din vieţile a cinci oameni diferiţi Citește mai mult

Exeunt: revoluţii artistice trăite în pijama. Jurnal experienţial.

Pandemia nu a fost menţionată nici în contractul de studii, nici în programa şcolară, drept pentru care nu ne-a învăţat nimeni la secția de teatrologie cum să scriem despre spectacole Citește mai mult

Un SUPER prim pas în lumea filmului

Toată lumea cinematografiei îmi părea cumva fictivă, foarte departe, ceva în genul "Mamă, oare cum e în Hawaii?". Prin practică, am ajuns să nu-mi mai fie așa frică.

Rent: când viaţa e de închiriat sau despre un teatru care place

Imagine vie a anilor ‘90, muzicalul Rent spune povestea unei generaţii care s-a luptat cu pandemia de SIDA, homofobia şi gentrificarea, o poveste plină de iubire, nedreptate şi song-uri pe Citește mai mult

Arată-le și celorlalți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *