Ilustrație de Ema Onofrei

Ai fost sau ești voluntar?

Tu cum îi ajuți pe cei din jurul tău? Dacă faci voluntariat la o organizație non-profit care vrea să facă lumea mai bună, trimite-ne o pagină de jurnal cu povestea ta de voluntar. Spune-ne în maxim 1000 de cuvinte ce face organizația ta, de ce te-ai alăturat și cum te simți lucrând împreună cu ceilalți voluntari. Așteptăm poveștile voastre până în 10 septembrie pe adresa de e-mail revista.copilot@gmail.com, iar cinci dintre texte vor fi publicate în rubrica de Autopilot a revistei!

TEMA: propria ta experiență de voluntar

FORMA: jurnal

LIMBA: română

* Lucrările câștigătoare vor fi publicate pe site-ul revistei Copilot sub numele autorilor, poreclă fictivă sau anonimat, în funcție de dorința fiecăruia.
Textele care nu vor fi selectate nu vor fi distribuite nicăieri, iar autorii vor dispune de siguranță maximă în ceea ce privește propria lor identitate.
Informațiile personale nu vor fi divulgate.

„Educația stă la baza a orice”- Ionuț Coman, despre proiectul Laboratoare Rurale

Ionuț Coman ne povestește despre proiectul Laboratoare Rurale și primul laborator de informatică amenajat de la zero...

Fundaţia Charis vine în ajutorul copiilor defavorizaţi din Floreşti

Fundația Charis depune eforturi considerabile pentru a investi în copii, oferindu-le speranță și ajutându-i să facă schimbări benefice pe termen lung.

Hei, pisi! Hai la expoziţie să te-nvăţ despre hărţuirea stradală!

Ilinca Prisăcariu ne povesteşte despre proiectul Hei, pisi!: "Nu m-am așteptat să mă sune părinți care să își exprime entuziasmul pentru faptul că copiii lor participă la un astfel de Citește mai mult

Jurnal de voluntar: Puterea de a fi om

Trăirile interioare, pacea și liniștea pe care le ai după ce ajuți pe cineva, după ce faci o persoană să zâmbească, să râdă, să fie bine, sunt adevăratele comori ale Citește mai mult

Jurnal de voluntar: Ajutor pentru pacienţii oncologici

V-aţi întrebat vreodată ce înseamnă să fii voluntar? Prin proiectul Volunari la Manşă, am adunat poveştile emoţionante a 7 voluntari dornici să ajute!

Jurnal de voluntar: O zi de intervenţii la SMURD

V-aţi întrebat vreodată ce înseamnă să fii voluntar? Prin proiectul Volunari la Manşă, am adunat poveştile emoţionante a 7 voluntari dornici să ajute!

Arată-le și celorlalți

Un comentariu

  1. Bună ziua, ma numesc Alina Bulzan și sunt voluntar,, Asociatia Lumea lui Iannis ” la proiectul,, Casa de langa Spital”. Asigurăm cazare gratuită și o masă caldă pacienților oncologici care vin la tratament în Oradea, nu necesita internare și nu au unde sa locuiască.
    M-am alăturat acestui proiect după ce prietena mea, a decedat, fiind bolnavă de cancer. Mi-aș fi dorit să pot face mai mult, să-i fac suferința mai ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *