Ilustrație de Ema Onofrei

Ai fost sau ești voluntar?

Tu cum îi ajuți pe cei din jurul tău? Dacă faci voluntariat la o organizație non-profit care vrea să facă lumea mai bună, trimite-ne o pagină de jurnal cu povestea ta de voluntar. Spune-ne în maxim 1000 de cuvinte ce face organizația ta, de ce te-ai alăturat și cum te simți lucrând împreună cu ceilalți voluntari. Așteptăm poveștile voastre până în 10 septembrie pe adresa de e-mail revista.copilot@gmail.com, iar cinci dintre texte vor fi publicate în rubrica de Autopilot a revistei!

TEMA: propria ta experiență de voluntar

FORMA: jurnal

LIMBA: română

* Lucrările câștigătoare vor fi publicate pe site-ul revistei Copilot sub numele autorilor, poreclă fictivă sau anonimat, în funcție de dorința fiecăruia.
Textele care nu vor fi selectate nu vor fi distribuite nicăieri, iar autorii vor dispune de siguranță maximă în ceea ce privește propria lor identitate.
Informațiile personale nu vor fi divulgate.

Hai să-i facem pe migranții din România să se simtă acasă! Un proiect marca LADO

Liga Apărării Drepturilor Omului este o organizație non-guvernamentală care are misiunea de a apăra și de a promova drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului şi principiile democraţiei.

Hei, pisi! Hai la expoziţie să te-nvăţ despre hărţuirea stradală!

Ilinca Prisăcariu ne povesteşte despre proiectul Hei, pisi!: "Nu m-am așteptat să mă sune părinți care să își exprime entuziasmul pentru faptul că copiii lor participă la un astfel de Citește mai mult

UNiți pentru tineri – află ce este Asociația Tineretul ONU din România

Pace, justiție, egalitate și demnitate: ești curios să afli cum implementează Asociația Tineretul ONU din Cluj aceste valori? Keep reading....

„Educația stă la baza a orice”- Ionuț Coman, despre proiectul Laboratoare Rurale

Ionuț Coman ne povestește despre proiectul Laboratoare Rurale și primul laborator de informatică amenajat de la zero...

Jurnal de voluntar: Puterea de a fi om

Trăirile interioare, pacea și liniștea pe care le ai după ce ajuți pe cineva, după ce faci o persoană să zâmbească, să râdă, să fie bine, sunt adevăratele comori ale Citește mai mult

Fundaţia Charis vine în ajutorul copiilor defavorizaţi din Floreşti

Fundația Charis depune eforturi considerabile pentru a investi în copii, oferindu-le speranță și ajutându-i să facă schimbări benefice pe termen lung.

Arată-le și celorlalți

Un comentariu

  1. Bună ziua, ma numesc Alina Bulzan și sunt voluntar,, Asociatia Lumea lui Iannis ” la proiectul,, Casa de langa Spital”. Asigurăm cazare gratuită și o masă caldă pacienților oncologici care vin la tratament în Oradea, nu necesita internare și nu au unde sa locuiască.
    M-am alăturat acestui proiect după ce prietena mea, a decedat, fiind bolnavă de cancer. Mi-aș fi dorit să pot face mai mult, să-i fac suferința mai ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *