Primul call de fotografie s-a încheiat!

La începutul lunii martie, le-am lansat fotografilor o provocare cu tema „Isterie” (de parcă am fi prevăzut ce urmează), iar ei ne-au surprins cu multitudinea de variante și perspective posibile. Have a look!

Bogdan Botaș

Coralia Lipcei (Morgan)

Andrea Mihaela Cuc (cuckoo_eye)

Un Alt Unghi

Le mulțumim tuturor pentru participare! Vor urma și alte call-uri de fotografie și scriere dramatică, așa că țineți aproape și #staysafe!

Omul mic cu obiective mari

Pentru el, lumea trece prin fața obiectivului. Are 20 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Sibiu. El e Tudor Troanca.

Touching life: Andra Zlotu

Cred că există multe contraste pe care nu le sesizez. Câteodată, le caut și sunt uimită unde ajung ținând un aparat foto în mână. În fapt, caut oameni și locuri Citește mai mult

In/sight

In/sight: 21st century love story, a frame for the sky, about memory/about oblivion, aliens in your hometown...

Vladimir Gheorghiu: muzică, fotografie şi un zine cu Riot Monk

Vladimir Gheorghiu este un gălățean stabilit în București, îndrăgostit atât de muzică cât și de fotografie. Acum lucrează cu Riot Monk, iar împreună au pregătit un zine intitulat "Contează".

Singur în barcă

Singur în barcă e despre spațiul dintre linia orizontului și mal care trebuie traversat.

Call concurs de fotografie

Revista Copilot organizează periodic un concurs de fotografie pentru cei care iubesc provocările – și fotografia. Regulile sunt simple, trebuie doar să vrei 🙂 Tema: ISTERIE Fotografia trebuie să fie Citește mai mult

Arată-le și celorlalți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *